image

 

Vid Norrköpings ödsligaste torg uppfördes 1977 en av Norrköpings tråkigaste fastigheter – Skeppet 10. Tidsandan låg tung över arkitekturen – en fyrkantig kloss i brunt tegel, utan tillstymmelse till charm eller estetiska värden. En fastighet som få känns vid eller ens känner igen.
Men det var då det!

2013 övertogs fastigheten av Magnentus och en total och genomgripande förädling påbörjades omgående.

Visionen var klar. Skeppet 10 skulle förvandlas från snudd på skamfläck till en lysande fastighetsstjärna. Vi samlade ihop intryck och inspiration från internationella projekt och kokade ner idéerna till vad som skulle bli en sverigeunik kontorsfastigheter och Norrköpings attraktivaste arbetsplats, mötesplats och eventplats.

Unika lösningar präglar nu hela fastigheten. I entrén togs ett bjälklag bort för att skapa en takhöjd på ca 7 meter. Receptionen är bemannad för att ge besökarna ett positivt första intryck och här kan hyresgästerna både boka konferensrum, lämna post, ta med sig mat hem från delin eller köpa blommor. I mitten av restaurangen skapades en designpool under glastak, en trevlig och internationell restaurangmiljö som nu har fullsatt varje lunch.

Tack vare att fastigheten saknade bärande väggar har det varit mycket lätt att ska kontorsmiljöer som är helt skräddasydda för hyresgästerna. Öppna och ljusa lösningar är vad hyresgästerna både önskat och fått.

Hospitalsgatan 30 är adressen när du vill se och besöka Norrköpings häftigaste kontorsfastighet!

Det här var ett spännande bygge på alla sätt och ett första test för oss att döpa fastigheterna till något annat än fastighetsbeteckningen. Magnentus Building har sedan fått efterföljare med vårt företagsnamn följt av Tower, Corner och City-corner.Ort Norrköping
Adress Hospitalsgatan 30
Läs mer på http://m-building.se
0
0

Kontakt Magnentus Building

Boka din konferens- lunch eller event.