Välkommen till Magnentus

Service, omtanke, personligt bemötande - det är den känslan vi vill att du ska ha när du bor hos oss. Och du kan vara säker på att vi anstränger oss lite extra varje dag, för att vi ska leva upp till just de målen.

När du flyttat in till oss, hoppas vi att du trivs och vill stanna kvar.

På den här sidan hittar du information, som du använder dig av i olika sammanhang:

  • För att få senaste nytt från Magnentus
  • För att göra en felanmälan
  • För att säga upp ditt lägenhetskontrakt

Du kan också kontakta vår reception under kontorstider på telefonnummer
011-23 72 20.

Powered by Froala Editor

Vanliga frågor

Fyll i formuläret för Lägenhetsansökan. Om vi har något som matchar dina önskemål kommer vi att kontakta dig. Din ansökan är giltig i 3 månader, har du inte hört något från oss innan dess ber vi dig förnya din ansökan.
Om du hyr en bostad genom oss hänvisar vi dig att fylla i vårt formulär för Uppsägning. Du hittar det under kontakt och sidan ”uppsägnings bostad”. Vi kommer att kontakta dig gällande visningar och besiktning.
Oavsett om du hyr lokal eller bostad hos oss använder du vårt formulär för Felanmälan. Våra fastighetsskötare kommer kontakta dig så snart de får en möjlighet. Var god att lämna så utförlig information som möjligt så går det lättare för oss att ge dig en hög service. Är det ett akut fel som inträffar under en tidpunkt när kontoret är stängt hänvisar vi till vår fastighetsjour. Kontaktuppgifter finns i ditt trapphus. Akut hjälp kan vara avloppsstopp, stopp i hissen eller en helt strömlös lägenhet. Tänk på att en dålig tv-bild inte är akut och därför inte föranleder en akututryckning.
Om du saknar din hyresavi kontaktar du Emma Lindholm på emma@magnentus.se eller 011-23 72 33 så hjälper hon dig.
Vi kan erbjuda dig som bostadshyresgäst E-faktura vilket innebär att din faktura hamnar direkt in i din internet-bank och vi slipper hantera pappersfakturor. Om du önskar E-faktura går du ut på din internet-bank och söker upp Magnentus och gör en amälan. Har du frågor kring detta kan du också kontakta Emma Lindholm på emma@magnentus.se eller 011-23 72 33. Vi erbjuder i dagsläget inte autogiro.
Om du önskar byta lägenhet inom Magnentus bestånd gör du en lägenhetsansökan via formuläret Sök bostad. Du kan också kontakta Anna Weber på anna@magnentus.se eller 011- 23 72 26.
Anmäl alltid det till oss, snarast möjligt. Tänk på att det är en värdehandling. Taggen spärrar vi direkt.
Är du en nyexaminerad student från LiU, Campus Norrköping och har minst 120 hp och vill nyttja Bostadslöftet fyller du i en lägenhetsansökan via vår hemsida och i fältet för meddelande under Övrigt fyller du i att du vill ta del av Bostadslöftet. Om du uppfyller kraven i vår uthyrningspolicy och det finns en passande lägenhet tillgänglig kommer vi att kontakta dig med ett erbjudande om bostad.

Flyttstädning

Vill du flyttstäda själv eller få hjälp av Städarna? Vi har ett samarbetsavtal med Städarna när det kommer till flyttstäd. Som hyresgäst hos Magnentus har du ett lägre pris. För mer information se nedan. Väljer du att städa din bostad själv inför flytten ber vi dig att utgå från checklistan för att säkerställa att inget glöms bort.

Uppsägning

Formulär för uppsägning av hyreskontrakt.

Nyheter

Ta del Magnentus nyheter och information.

Felanmälan

Formulär för att rapportera ett fel i din lägenhet.