image

Idag tillkännagav TripAdvisor att The Lamp Hotel i Norrköping är det sjätte bästa hotellet i Sverige i kategorin "Top Hotels" när Travellers´ Choice för hotell 2017 presenterades.

De fem hotell som ligger före oss i denna ranking ligger alla i Stockholm eller Göteborg. Det gör att Norrköping idag kan stoltsera med att vara en av Sveriges tre bästa hotellstäder.

Detta är det fjortonde året som TripAdvisor utser världens populäraste verksamheter baserat på miljontals omdömen och åsikter insamlade under ett enda år från resenärer världen över.

- När vi övertog The Lamp Hotel i maj 2015, satte vi väldigt högt ställda mål. Vi ville inom en 3-års period hamna på listan över Sveriges topp-25 hotell på TripAdvisor. Idag har vi fått utmärkelsen Travellers´Choice och hamnat på plats nr 6, detta är fantastiskt roligt säger Johanna och Ludwig Malm.

Vi har högt ställda mål gällande både kundnöjdhet och totalupplevelse på The Lamp Hotel och Restaurant. Nöjda gäster är vår främsta motivator när det kommer till att driva på utvecklingen av hotellet och restaurangen varje dag i smått och stort.

- Jag är väldigt stolt över alla medarbetare som bidrar till att The Lamp klättrat på listan. Vi har aldrig tidigare förekommit på topp-25 listan, och det är med stor glädje vi ser att fler och fler gäster trivs hos oss och väljer att komma tillbaka, säger en mycket stolt Magnus Malm, ägare av Magnentus-koncernen där The Lamp Hotel och Restaurant ingår.

Det är extra roligt att få denna utmärkelse nu när Norrköping sjuder av optimism inom näringslivet och en tydlig stolthet hos Norrköpingsborna.

The Lamp Hotel kan summera ett fantastiskt 2016 där hotellet, förutom sjätteplatsen i Travellers´Choice, ökade omsättningen med 16%. Vi förvärvade dessutom The Lamp Restaurant och införlivade denna verksamhet med hotellets. Vårt byte mot en enklare meny med Asian fusion touch, har blivit väldigt väl mottagen säger Ludwig Malm på Magnentus.

Vi ser fram emot ett spännande 2017 och med vår stora satsning på The Lamp SPA hoppas vi kunna attrahera ännu fler gäster att besöka Norrköping och vårt hotell, säger Magnus Malm.