image

Idag tillkännagav TripAdvisor att The Lamp Hotel i Norrköping fortsatt är ett av Sveriges bästa hotell i kategorin "Top Hotels" när Travellers Choice för hotell 2018 presenterades. Att få en 7:e placering på denna lista och dessutom bli omnämnd som ett av Sveriges bästa servicehotell är fantastiskt, säger Magnus Malm ägare till Magnentus-koncernen där The Lamp Hotel, Restaurant & SPA AB ingår.

Detta är det femtonde året som TripAdvisor utser världens populäraste verksamheter baserat på miljontals omdömen och åsikter insamlade under ett enda år från resenärer världen över.

För andra året i rad placerar sig The Lamp Hotel på topp-10 på denna prestigefyllda lista. När vi övertog The Lamp Hotel i maj 2015, satte vi väldigt högt ställda mål. Vi ville inom en 3-års period hamna på listan över Sveriges topp 25-hotell på TripAdvisor. Idag har vi återigen fått utmärkelsen Travellers Choice och hamnat på plats nummer 7, detta är fantastiskt roligt säger Johanna och Ludwig Malm.

"Vi har högt ställda mål gällande både kundnöjdhet och totalupplevelse på The Lamp Hotel och Restaurant. Nöjda gäster är vår främsta motivator när det kommer till att driva på utvecklingen av hotellet och restaurangen varje dag i stort och smått. TripAdvisor har dessutom rankat The Lamp Restaurant till nr 1 på listan över de mest populära restaurangerna i Östergötland, och det gör The Lamp Hotel & Restaurant unik och en toppdestination i Sverige vad gäller både boende och mat under samma tak. Med vår stora satsning på The Lamp SPA som öppnar i vår, tror jag dessutom att vi har goda möjligheter att förbättra vår placering inför nästa år, fortsätter en mycket glad Magnus Malm.

- Jag är väldigt stolt över alla medarbetare som bidrar till att The Lamp och Norrköping har blivit denna toppdestination. Det är med stor glädje vi ser att fler och fler gäster trivs hos oss och väljer att komma tillbaka både till The Lamp och Norrköping. Norrköping kan dessutom stoltsera med 4 av de 5 bästa resturangerna på TripAdvisors lista över de mest populära restaurangerna i Östergötland. Att de två bäst placerade restaurangerna, The Lamp Restaurant och Burgers & Bangers dessutom ligger i Magnentus fastigheter, är fantastiskt roligt fortsätter Magnus Malm.

Det är extra roligt att få denna utmärkelse nu när Norrköping sjuder av optimism inom näringslivet och en tydlig stolthet hos Norrköpingsborna.

Vi ser fram emot ett spännande 2018 på The Lamp och vi hoppas kunna fortsätta attrahera ännu fler gäster att besöka Norrköping och vårt hotell säger Magnus Malm avslutningsvis.