image

Magnentus-koncernen har tecknat ett treårigt hyresavtal med Söderberg & Partners i det nya ombyggnadsprojektet Teleborgen med adress Knäppingsborgsgatan 5, mitt i M-kvarteren.

Här skapas nu ett ljust och luftigt kontor med en tydlig industrikänsla helt efter hyresgästens önskemål.

Vi är oerhört glada att Söderberg & Partners har valt att flytta sitt kontor till oss på Magnentus.
Ett stabilt företag med ett starkt varumärke och dessutom med otroligt trevliga medarbetare, säger Emma Lindholm på Magnentus.

 Teleborgen är den fastighet som ligger i hörnet av Knäppingborgsgatan och Gamla Rådstugugatan. Här har Telia haft sin teknik under åren men allteftersom tekniken har förändrats har behovet av den typen av utrustning minskat och vi kan nu istället skapa kontor av dessa ytor, fortsätter Emma Lindholm.

Söderberg & Partner växer, vi trivs i den här delen av stan och i Teleborgen fanns möjligheten att skapa ett kontor helt efter våra önskemål. Nu får vi ett välkomnande kontor som både vår personal och våra kunder kommer att trivas i, säger Cecilia Eriksson på Söderberg & Partners.

 Förfrågan på kontor i M-kvarteren är enorm och i och med denna satsning har vi möjlighet att skapa riktigt moderna och unika kontor med en personlig prägel och service. M-kvarteren fortsätter att vara en attraktiv och stark spelare på kontorsmarknaden i Norrköping säger Magnus Malm på Magnentus.

Inflyttning sker under hösten 2018.

Söderberg & Partners är en av Sveriges  ledande aktörer inom finansiell rådgivning. I M-Kvarteren arbetar personalen specialiserat med  företagsförsäkringar, tjänstepension och kapitalförvaltning. Läs mer under www.soderbergpartners.se