image

Magnentus har tecknat ett femårigt hyresavtal i Kv. Renströmmen 7 och vi är oerhört stolta att få berätta att Skandiamäklarna blir våra nya hyresgäster sommaren 2020.

I lokalen finns sedan tidigare Danske Bank och lokalerna kommer nu, under våren, att byggas om och anpassas för att kunna ge plats också åt Skandiamäklarna.
Skandiamäklarna är marknadsledande inom sin bransch i Norrköping och har under senaste åren kammat hem en rad priser, bland annat för Sveriges bästa mäklarkontor 2019, ett pris som de även i år var en av tre nominerade till.

Bankernas behov av stora kontor i markplan har minskat i takt med att kassafunktioner etc har försvunnit, och för att effektivisera och tillföra nya tjänster och möjligheter i dessa lokaler har vi hittat en väldigt trevlig lösning i och med att Skandiamäklarna flyttar in i delar av Danske Banks lokal. 

- Vi ser fram emot att få anpassa lokalen både åt Skandiamäklarna och Danske Bank, säger Magnus Malm, grundare och ägare till Magnentus-koncernen.  

- Vi har vuxit ur våra nuvarande lokaler, och har nu hittat en fantastiskt bra lösning ihop med Danske Bank säger Marcus Wigren, en av flera delägare till Skandiamäklarna i Norrköping. Vi har dessutom ett nära och bra samarbete med Danske Bank, så av flera aspekter ser vi verkligen fram emot att få flytta in i våra nya lokaler på Drottninggatan 3.