image

Nästa hyresgäst att teckna avtal i Magnentus senaste ombyggnadsprojekt, Teleborgen, är Revide som tar ett helt plan på drygt 500 kvm.

Revide har i dag sitt kontor i Magnentus Corner men behoven har förändrats och de har vuxit ur sina lokaler.
- Det var ett självklart val att stanna kvar hos Magnentus och i M-Kvarteren. Det är helt rätt läge i stan och vi vet dessutom att Magnentus lever upp till våra förväntningar och kan leverera ett kontor som vi kommer att trivas i, säger Johan Bäckarlin på Revide.

Vi är oerhört glada att vi åter får förtroendet att skapa ett kontor åt Revide. De är ett modernt och spännande företag där design och kreativitet är en viktig del i skapandet av ett nytt kontor, säger Magnus Malm på Magnentus.

Utöver att skapa personliga och moderna kontor i Teleborgen skapas också mervärden för både arbetsgivare och anställda. I källaren skapas ett gym och det kommer även att byggas en gemensam terrass för huset. Den här typen av ytor märker vi blir allt viktigare när hyresgäster söker sig om efter nya lokaler, fortsätter Magnus Malm.

Teleborgen ligger i hörnet av Gamla Rådstugugatan/Knäppingsborgsgatan.
Inflytt blir i slutet av året.

Revide är ledande inom att skapa lönsamma och lojala kundrelationer och arbetar med några av Sveriges främsta varumärken så som MQ, POLARN O. PYRET, Elite Hotels, Hemglass m.fl. Revide är lokaliserade i Stockholm och i Norrköping.