image

Revision- och rådgivningsbyrån PwC flyttar sitt Norrköpingskontor till Teleborgen, Kv Kronan 8, i samband med att lokalerna iordningställs under 2022. Kontorslokalen är på 271 kvadratmeter och tillträde är 1 september.

 - Vi ser fram emot att välkomna PwC till Teleborgen, en av Norrköpings och Magnentus blivande ikonbyggnader efter de om- och tillbyggnader som just nu pågår i fastigheten. Fastigheten har förvandlats från att ha varit synnerligen intetsägande och trist med sitt läge i hörnet Gamla Rådstugugatan/Knäppingsborgsgatan med mestadels teknik för Telia, till att bli en spännande fastighet med avtryck i arkitekturen från Norrköpings Industrilandskap med stora fönster, öppen planlösning och välkomnande entréer. Just nu lyfter vi dessutom det övre planet för att göra fastigheten än mer spännande och välkomna nya hyresgäster i M-Kvarteren, säger Emma Lindholm, vice-vd på Magnentus. 

- Att PwC fortsätter vara hyresgäster inom Magnentus fastighetsbestånd och värdesätter våra centrala lägen och service gör oss oerhört glada och stolta, fortsätter Emma Lindholm. PwC är en av Sveriges ledande revision- och rådgivningsbyråer och en  hyresgäst som vi värdesätter mycket att få vara hyresvärd till, avslutar Emma Lindholm. 

Teleborgen i M-Kvarteren förädlas just nu tillsammans med Byggtec och har ritats av ÅWL Arkitekter och det nya planet kommer att stå klart för inflyttning i slutet av 2022. Här skapar Magnentus ytterligare attraktiva kontorsytor i en spännande miljö mitt i centrala Norrköping.


Powered by Froala Editor