image

Den 14 januari slår portarna upp till en ny tandläkarklinik i Norrköping. Det är tandläkare Louise Gyllix som kommer bedriva De Geerkliniken i gatuplanet i det grå huset i hörnet Gamla Rådstugugatan/Skolgatan med anor från 1800-talet.
Just nu pågår slutfasen av en omfattande ombyggnation för att skapa de bästa förutsättningarna för den nya verksamheten.

 -Att få Louise och De Geerkliniken som hyresgäst är en viktig pusselbit för oss i vår förädling av kvarteret Gripen. Louise har en fantastisk känsla för detaljer och att skapa trevliga miljöer, i det här fallet för hennes patienter, och vi är väldigt glada att vi får genomföra det här tillsammans med henne, säger Emma Lindholm på Magnentus.

-Det har varit en fantastisk resa att skapa kliniken tillsammans med Magnentus. Nu kan vi erbjuda Norrköpingsborna med omnejd en helt ny tandläkarklinik som är personligare och med den senaste tekniken för bästa tänkbara tandvård. Vi kommer fokusera lite extra på tandvårdsrädda patienter och då är den varma känslan och inbjudande miljön extra viktig, säger Louise Gyllix grundare av De Geerkliniken.

Huset ligger vägg i vägg med iDeal of Swedens nya huvudkontor och även det grå huset kommer genomgå en exteriör uppfräschning samt nytt skyltprogram. De två huskropparna tillsammans kommer skapa en helt ny känsla för den delen av Gamla Rådstugugatan och Gamla Torget, avslutar Magnus Malm på Magnentus.


Om De Geer kliniken
 De Geerkliniken är en personlig klinik som erbjuder allmäntandvård för både vuxna och barn. Vi utför högkvalitativ tandvård med allt från minsta fyllning till stora bettrehabiliteringar, implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Vårt erfarna teams hjärtan klappar lite extra för tandvårdsrädda och vår högsta prioritet är att hjälpa dig med ditt välbefinnande. Omtanke, trygghet och kvalitet är ledord som vi aldrig gör avkall på vilket genomsyrar hela vår verksamhet.

signature_542159090