image

Magnentus-koncernen har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med iDeal of Sweden AB om förhyrning av ca 1.600 kvm kontor i Kv. Gripen 9, f.d Pub Wasa vid Gamla Torget i Norrköping.
Denna del av fastigheten är under totalrenovering och lokalerna anpassas helt efter iDeal of Swedens önskemål.
Detta är ytterligare en prestige-hyresgäst för oss och vi är oerhört glada att iDeal of Sweden fortsätter att växa inom vårt fastighetsbestånd. Det känns otroligt roligt att få skapa House of iDeal säger Magnus Malm på Magnentus. Det blir en väldigt modern och spännande insida bakom en vacker gammal fasad, fortsätter Emma Lindholm på Magnentus. 

iDeal of Sweden växer i snabb takt, och vi ser nu fram emot att samla oss och fortsätta bygga våra varumärken och utveckla vår verksamhet i Norrköping till denna centrala fastighet och spännande del av stadskärnan, säger Joachim Lindström, VD och grundare av iDeal of Sweden. Han tillägger det fina samarbetet med Magnentus och att det är kul och inspirerande att få jobba med en aktör som satsar och utvecklar Norrköping på det sättet som Magnentus gör. Lokalerna kommer att anpassas efter våra önskemål, och vi är glada över att Magnentus vill skapa ett House of iDeal tillsammans med oss här i Norrköping, säger hans medkompanjon Filip Ummer vidare. 

iDeal Of Sweden är ett snabbt växande modevarumärke inom accessoarer och mobila tillbehör. Bolaget omsätter över 400mkr och väntas fortsatt ha över 100% årlig tillväxt. Huvudkontoret är i Norrköping och företaget har ytterligare kontor i Stockholm, Miami, London, Amsterdam och Tokyo. Återförsäljare återfinns i ca 70 länder och majoritet av försäljningen sker genom företagets egen e-handel.