image

Magnentus-koncernen har tecknat ett 3-årigt hyresavtal med Norrevo om förhyrning av 4.000 kvm kontor i kv Lammet, mer känd som Philska Skolan i Norrköping. Denna del av stadskärnan är under stark utveckling, och vi är väldigt glada att få en stark och stabil aktör i Norrevo säger Magnus Malm på Magnentus.

Den gamla flickskolan, Philska Skolan, genomgick en genomgripande om- och tillbyggnad 2006, och håller mycket hög klass både vad gäller arkitektur och funktion. Dessutom ligger fastigheten i fantastiskt strategiskt läge i den del av Norrköpings stadskärna där det mesta av byggnationen i Norrköping kommer att vara centrerad de närmaste 10-15 åren. Närheten till Drottninggatan, Carl-Johans park, Centralstationen, Ostlänken och Inre Hamnen gör att denna fastighet ligger oerhört bra till i framtida Norrköping, säger Magnus Malm vidare.

Norrevo förvaltar och utvecklar idag cirka 1 100 000 kvm lokaler som nyttjas av Norrköpings kommun. I fastigheterna finns verksamhet inom utbildning, omsorg, kultur och sport. I Norrevos lokaler finns även samtliga arbetsplatser för kommunens 10 000 medarbetare.

Norrevos vision och drivkraft är att skapa förutsättningar för hållbara, trygga och pedagogiska miljöer som ger plats för upplevelser, kreativitet, trivsel och liv. Med ett helhetstänkande utvecklar och förvaltar vi lokaler som nyttjas av vår kommun. Och tillsammamsn med våra kunder skapar vi en attraktiv och färgsprakande stad som ger rum- för livet i Norrköping.