image

Magnentus-koncernen har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med Sweco Sverige AB om förhyrning av ca 1.500 kvm kontor i den del av kv Tullhuset 10 vi valt att kalla Magnentus Tower, mitt i M-Kvarteren. Denna del av fastigheten är under uppförande, och lokalerna anpassas helt efter Swecos önskemål. Magnentus Tower skall miljöcertifieras och ambitionen är miljöbyggnad guld. När fastigheten nått sin fulla höjd, kommer detta att förändra skylinen i denna del av stadskärnan, säger Magnus Malm på Magnentus.

Magnentus Tower kommer bli en 10-våningar hög kontorsfastighet, och vi kommer inom kort att offentliggöra nya spännande etableringar i denna fastighet. Vi har en enorm efterfrågan på kontorslokaler i M-Kvarteren, säger han vidare. Med detta fortsätter Magnentus att stärka M-Kvarterens ställning som ett av centrala Norrköpings mest attraktiva affärslägen, där starka varumärken blandas med det bästa av restauranger, caféer, hotell och kvalitetsinriktade butiker i en inspirerande miljö.

Sweco växer i snabb takt, och vi ser nu fram emot att flytta ihop våra två kontor i Norrköping till denna centrala och spännande del av stadskärnan. Vi räknar med att kunna flytta in under våren 2017, säger Kristofer Orrje på Sweco. Lokalerna kommer att anpassas efter våra önskemål, och vi är glada över att Magnentus Tower kommer att miljöklassas, säger han vidare.