image

Våra hyresgäster får förändrade behov och därmed ett behov av förändrade lokaliteter. Växande, framgångsrika och duktiga företag och entreprenörer är i ständig förändring.
I våras köpte ÅF AB upp Pöyry AB och de plan, i Kv Vett & Vapen 2, där Pöyry har sin nuvarande verksamhet flyttar till Kv. Skeppet 10, Magnentus Building. I de lokaler som Pöyry lämnar flyttar Lärandegruppen i Sverige AB in med sitt huvudkontor den 1 april 2020.

I samband med det flyttar Norrköpings Kommun med Överförmyndigarenheten från Skeppet 10 till Kronan 8 där vi nu bygger om och anpassar ett helt plan, på dryga 500 kvm, åt verksamheten.

Tidigare i höst tecknades ett nytt 3-års avtal med Eniro 118 118 Sverige AB som innebär att de lämnar det plan som Norrköpings kommun istället tar i anspråk.

Vi är väldigt glada över att få vara en del av våra hyresgästers framgång och fortsatt kunna få erbjuda trivsamma och effektiva kontorslokaler. Det är en viktig förutsättning för oss att fortsatt vara en framgångsrik hyresvärd och en stark spelare på den allt mer föränderliga fastighetsmarknaden, säger Emma Lindholm på Magnentus.