image

Nu öppnar Brandprojektering AB ett kontor även i Norrköping.
Den nya adressen blir Repslagaregatan 3 i Kv. Gripen 9, en fastighet som har ett av de mest tillgängliga lägena i stan i hörnet Drottninggatan/Repslagaregatan.

Det nya kontoret är takvåningen som, sedan Magnentus förvärv 2017, har fått ny modern teknik och större och fler ljusinsläpp.
Detta trapphus var i princip tomt på hyresgäster när kvarteret förvärvades men stora investeringar har gjorts för att förse samtliga våningar med hiss, ny modern teknik med fjärrkyla samt anpassningar av lokalerna efter hyresgästernas önskemål och behov.

”Vi är otroligt glada att vi nu också får Brandprojektering som nya hyresgäster i huset”, säger Emma Lindholm på Magnentus som ser fram emot många samarbeten framöver.

”Det kändes helt rätt när vi kom in i den här lokalen”, säger Joakim Larsson på Brandprojektering som är en av fyra medarbetare som kommer utgå från Norrköpingskontoret.
 ”Då ytan var helt rå kunde vi helt och hållet anpassa lokalerna efter våra behov och Magnentus har varit lyhörda och snabba i både projekteringen och i byggprocessen”, fortsätter Joakim.

Lokalen är 114 kvm och tillträde är planerat till 1 december 2021. 

 

Brandprojektering är ett konsultföretag specialiserat på brandskydd och riskhantering. Brandprojektering har kontor i Västerås, Linköping, Skövde och Eskilstuna, men är verksamma inom hela landet. www.brandprojektering.se