image

Magnentus söker receptionist/konferensvärd till Magnentus Building

Om tjänsten
Hos oss får du ett varierande och roligt arbete i en kombinerad roll som receptionist och konferensvärd. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat ta emot besökare, svara i växeln, hantera infomail, post- och budhantering, bokning, fakturering och konferensservice.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar dagtid under måndag-fredag.

Om oss
 
På Magnentus Building strävar vi efter att ge våra gäster exceptionell service, ett högkvalitativt konferensevenemang och en härlig helhetsupplevelse. Detta gör vi genom att ha motiverad och kunnig personal som får ett stort förtroende i sina arbetsuppgifter samtidigt som vi jobbar nära varandra i ett glatt och positivt team. Med ett framgångsrikt och stabilt företag i ryggen och en organisation där det finns erfarenhet, trygghet, kunskap och driv finns alla förutsättningar för att vi tillsammans får dig att prestera och utveckla dig till ditt allra bästa.

Om dig
 
Vi söker dig som brinner för mötet mellan människor, är utåtriktad och positiv samt tycker om att jobba i team. Då du ofta ställs inför nya situationer ser vi att du är flexibel och på ett kreativt sätt hittar lösningar. Du ska vara strukturerad och noggrann med god planeringsförmåga samt kunna hålla många bollar i luften. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 Du har tidigare arbetat med service och kundbemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av konferens- och receptionsarbete och av att arbeta i något bokningssystem. Mycket goda kunskaper i svenska och god engelska i både tal och skrift är ett krav. 

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 19 september.
 Ansökan och eventuella frågor skickas till emma@magnentus.se

Varmt välkommen med din ansökan!