The Lamp Hotel vinner pris av Luxury Travel Award

Publicerad den 7 oktober 2015

The Lamp Hotel har utsetts till vinnare i kategorin "Luxury Unique Hotel of the Year 2016" i Sverige av prestigefulla Luxury Travel Award.

The Lamp Hotel har vunnit i kategorin "Luxury Unique Hotel of the Year 2016" i Sverige. Luxury Travel Awards betraktas som en av resebranschens mest prestigefyllda priser. Fincial Times beskriver utmärkelsen som reseindustrins svar på Oscars.

"Att vi vunnit är ett tecken på att den totalupplevelse vi kan erbjuda våra gäster är unik och uppskattad; tre restauranger, makalösa konferensmöjligheter i Magnentus Building samt möjlighet att parkera rakt över gatan i ett eget garage - allt i samma kvarter, i historiska fastigheter men i en modern och varm känsla. Men vi tror att det som gör att The Lamp vunnit är vår personliga service, och vi vill tacka våra duktiga och dedikerade medarbetare för detta! Vi ser priset som en drivkraft att fortsätta utveckla ett av Sveriges ledande Boutique hotell, The Lamp Hotel och att sätta Norrköping än mer på hotellkartan." säger Mia Hedman, hotellchef på The Lamp Hotel.

Luxury Travel Awards startades med syfte att uppmärksamma förstklassiga aktörer inom världens rese- och turistindustri. Alla vinnare av Luxury Travel Award får äran att vara med i "Luxury Travel Guide Awards" som distribueras till över 500.000 professionella inom reseindustrin samt över 100 flygbolags lounger världen över. De nominerade bedöms efter kreativitet, servicenivå, fokus på gästupplevelsen och produktutveckling. Definitionen av ett Boutique hotell är att det är privatägt, karaktäristiskt, har färre än 100 designade hotellrum och där stor möda läggs på att ta om hand om gästen på ett personligt sätt.

The Lamp Hotel ingår i Magnentus-koncernen, och är ett fyrstjärningt Boutique hotell som har en tydlig idé och vision om att på ett personligt sätt erbjuda gästerna det bästa av design, service och upplevelse man som hotellgäst kan få. I samarbete med The Lamp Restaurant, som ägs och drivs av Östgöta Kök-gruppen, erbjuds dessutom gästerna en fantastisk matupplevelse baserad på närproducerade, noga utvalda råvaror. Tillsammans skapar vi goda förutsättningar att kunna erbjuda bra boende på The Lamp Hotel, matupplevelser utöver det vanliga på The Lamp Restaurant, sommarkonceptet Summerspice@TheLamp, Burgers&Bangers, hÄrlig Pasta samt Fresh Market. I vår absoluta närhet erbjuder vi dessutom konferensmöjligheter i Magnentus Building med lunchmöjligheter på Östgöta Kök Nya Torget.

© 2011 Förvaltnings AB Magnentus | Drottninggatan 26, 602 24 Norrköping | 011-237220 | info@magnentus.se | Alla rättighter reserverade